skip to content
69 25 44 77
post@bjornc.no
DYREVEGEN 20, 1524 MOSS

Logotrykk

Bli sett og bygg din bedrifts merkevare ved å ha profileringsklær. Vi hjelper deg med logo på alle slags type tekstiler og klær.
Start bestilling

Profileringstøy i Moss

Hos Bjørn C kan du få hjelp med logotrykk på alt av klær. Vi har konkurransedyktige priser og rask service, som gjør at du fleksibelt og enkelt kan hente og bestille arbeidstøy med profilering.

På denne siden kan du legge inn bestilling på logoer, produkter med din egen logo eller stille oss spørsmål om logotrykk.
Bilde av butikken til Bjørn C

Priseksempler for logotrykk

Pris for logotrykk og profileringsklær avhenger av størrelse på logoene og antall farger i det som skal trykkes. Under følger noen eksempler som gir deg et innblikk i hva du kan forvente av kostnader.

Produktprisen for buksa, genseren, t-skjorten, jakka osv. kommer utenom disse prisene. Prisene er kun veiledende og påvirkes av størrelse på trykk og antall farger.

Logoer for trykk på tøy

Praktisk for håndverkere og firmaer som ønsker logoer på lager hos oss, så kan vi trykke på bestilling og/eller trykke mens dere venter. 

Prisforslag: 50 logoer fra 1040 kr eks. MVA (1300 inkl. MVA).

Trykk på enkeltplagg med navn

Vi kan trykke navn og tekst på enkeltplagg. Priser fra 40 kr eks. MVA (50 kr inkl. MVA). Pris på klassisk t-skjorte med navn er 120 kr inkl. MVA.

Trykk på enkeltplagg med flere ord

Vi kan også lage trykk på enkeltplagg med for eksempel "Ole 50 år" eller lignende. Ta kontakt for pris så finner vi en løsning for deres behov.

Eksempler på plasseringer

Kontakt oss for logotrykk

Ring oss: 69 25 44 77
Send oss e-post
Bjørn C © 2024 | Org.nr.: 968 316 648 MVA | Nettside levert av Frame.no

Vi tar forbehold om at prisene oppgitt på våre nettsider kan være utdatert som følge av hyppige justeringer fra våre leverandører. Ved feil vil du bli informert før henting/levering.

map-markerphoneenvelopeusercartmagnifiercrosscross-circle